Hoe werkt PowerSlim

Laten we er geen doekjes om winden: afvallen is al pittig genoeg.
Met PowerSlim maken we het niet zwaarder dan nodig is, we maken het juist eenvoudiger.

Niet mínder eten
, maar lekker en gezond (leren) eten.


PowerSlim programma

PowerSlim is geen dieet. Met PowerSlim verander je stap voor stap jouw levensstijl.

Onder persoonlijke begeleiding leren we je een gezond en eiwitrijk voedingspatroon aan,
 met ca. 6 eetmomenten per dag.

Lekker en gezond eten en toch je overtollige kilo's verliezen!


Hoe werkt het PowerSlim programma

Het PowerSlim programma is een unieke combinatie van persoonlijke begeleiding en eiwitrijke producten, gezonde vetten en gering in koolhydraten.

Met ca. 6 smaakvolle eetmomenten per dag en een assortiment van meer dan 100 eiwitrijke producten, voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes hoef je geen honger te lijden.

Met de uitgebalanceerde weekmenu's en heerlijke, eenvoudige recepten zet je binnen een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel.

Met het PowerSlim programma gebruik je jouw vetreserves als energiebron terwijl je jouw spiermassa behoudt en voorkom je het jo-jo effect.


PowerSlim ontbijt suggesties


Een stok achter de deur met jouw personal coach

Tijdens het intakegesprek bespreek je samen met jouw PowerSlim coach jouw wens en doelstelling.

Wekelijks bespreek je de behaalde resultaten, word je gewogen en krijg je handige tips en adviezen.

Mocht je tussendoor nog vragen hebben dan zijn we via whatsapp ook bereikbaar. Wel zo handig!

Personal Trainer en PowerSlim coach Monique
Personal Trainer en PowerSlim coach Monique

PowerSlim Lunch suggesties 


Het PowerSlim programma bestaat uit 3 fases

  1. Strikte fase
  2. Overgangsfase
  3. Stabilisatiefase

Fase 1
In fase 1, de strikte fase, ga je onder begeleiding van jouw coach, aan de slag met het verliezen van jouw overtollige kilo's. In deze fase bestaan je maaltijden uit smakelijke eiwitrijke PowerSlim producten in combinatie met verse groenten, kip, vis, vlees en eieren. Je lichaam schakelt hierdoor over van suikerverbranding naar vetverbranding (ketose).

Fase 2
Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt ga je over naar fase 2, de overgangsfase. In deze fase worden er o.a. weer fruit en peulvruchten toegevoegd aan je menu.

Fase 3
Zodra je jouw doel en wens hebt behaald ga je over naar fase 3, de stabilisatiefase. Hier gaan we op zoek naar wat voor jou de juiste verhouding zijn in koolhydraten, eiwitten en vetten, zodat je de rest van je leven plezier van hebt. Deze fase wordt vaak onderschat, maar is wel de belangrijkste fase, om terugval te voorkomen.

Gewicht verliezen is stap 1, gewicht behouden is stap 2


PowerSlim zoete tussendoortjes suggesties


PowerSlim fase kaarten en smaakmakers

Bij iedere fase ontvang je een eenvoudige fasekaart en overzicht met smaakmakers, waarop precies staat vermeld welke uit welke voedingsmiddelen je kunt kiezen en de hoeveelheden. Handig voor op de deur van je koelkast.

Het volgen van onze adviezen is de sleutel tot succes!


PowerSlim diner suggesties


Boodschappenlijstje

Om het je makkelijk te maken zijn er diverse weekmenu's voor je samengesteld. En om je nog meer werk uit handen te nemen, zijn er bij de diverse menu's ook boodschappenlijstjes gemaakt, zodat je eenvoudig alle ingrediënten voor het weekmenu in huis kunt halen.

Smakelijk eten!


PowerSlim hartige snack suggesties


In 3 stappen naar blijvend succes!

Stap 1: Vrijblijvend intake gesprek


Maak een afspraak voor een persoonlijk, vrijblijvend, intake gesprek. We ontvangen je graag in onze sfeervolle studio, onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Een online intake gesprek behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens dit gesprek onderzoeken wij wat jij nodig hebt om jouw gezondheid en leefstijl te verbeteren.

Middels een 0-meting bekijken we een aantal parameters zoals gewicht, BMI, vetpercentage, spierpercentage, BMR en visceraal vet (orgaanvet) en bij de start van het programma doen we ook een omvangmeting.


Stap 2: Wekelijks een afspraak met jouw PowerSlim coach

Zodra je start met het PowerSlim programma heb je wekelijks een afspraak met jouw PowerSlim Coach als stok achter de deur.

Tijdens deze afspraak ga je meten en/of wegen en doorloop je met jouw coach defases van het PowerSlim programma, totdat je jouw doelstelling hebt behaald.

Met ca. 6 eetmomenten per dag vervang je gangbare, koolhydraatrijke voedingsmiddelen, door eiwitrijke PowerSlim producten. Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 140 lekkere producten die geschikt zijn voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Door de unieke samenstelling van de eiwitrijke PowerSlim producten, kan je blijven genieten van broodjes, pasta, rijst, repen, toetjes, snacks en hoef je echt geen honger te lijden.

Met behulp van de vele eenvoudige PowerSlim recepten maak je in een handomdraai de lekkerste combinaties met verse groenten, vlees, vis, gevogelte en eieren.


Stap 3: Behouden van de door jouw behaalde wens en doelstelling

Na het behalen van jouw doelstelling laten we je natuurlijk niet zomaar los.
Jouw doelstelling behalen is stap 1, maar behouden is stap 2.

Tijdens de 'stabilisatiefase" heb je met enige regelmaat een afspraak bij jouw PowerSlim coach. De frequentie is afhankelijk van de benodigde en gewenste ondersteuning.


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek

Met PowerSlim en jouw personal coach heb je alle ingrediënten in handen om vanaf nu blijvend te investeren in een gezonde en slanke(re) versie van jezelf!

We ontvangen je graag in onze sfeervolle studio, onder het genot van een kopje koffie of thee, om jouw wens en doelstelling te bespreken.

Lees meer over het PowerSlim startpakket

PowerSlim startpakket €159,-
PowerSlim startpakket €159,-

PowerSlim toetjes suggesties